Välkommen till DLP ByggMek
Personaluthyrning med specialistkompetens

Uthyrning av skydds- och säkerhetsledare (SoS-ledare) för järnvägssektorn

I en bransch där säkerhet aldrig kan kompromissas, står vår uthyrningstjänst som en borg för trygghet och effektivitet. Att arbeta i och omkring järnvägsspår innebär en ständig närvaro av potentiella faror, vilket kräver en hög nivå av kompetens och uppmärksamhet. Därför erbjuder vi specialiserade Skydds- och säkerhetsledare (SOS-ledare) för järnvägssektorn, med omfattande erfarenhet och kompetens för att säkerställa att ditt projekt löper smidigt och, framför allt, säkert. Vår huvudverksamhet är i Kiruna och i Norrbotten, men vi hyr ut personal i hela Sverige.

Varför behövs en SoS-ledare?

Att upprätthålla säkerheten inom järnvägen är inte bara en rekommendation, det är en nödvändighet. SoS-ledare spelar en kritisk roll i att skydda både personal och infrastruktur genom att säkerställa att alla säkerhetsprotokoll följs under arbetet i spårområdet. Från att planera säkerhetsåtgärder till att genomföra riskbedömningar och säkerställa korrekt tågvarning, är dessa experter avgörande för att upprätthålla en säker arbetsmiljö.

Våra kvalifikationer

Vår personal är mer än bara utbildade individer; de är erfarna experter inom sina områden. Med behörig kompetens att hantera allt från banarbeten och trafikeringssystem till fordonshantering och signalunderhåll, är våra team utrustade för att hantera alla aspekter av skydds- och säkerhetsledning inom järnvägssektorn.

Tjänster Vi Erbjuder

Utöver att tillhandahålla expertis inom säkerhetsledning, omfattar våra tjänster även en rad andra kritiska funktioner. Dessa innefattar men är inte begränsade till:

 • Planering och genomförande av säkerhetsåtgärder
 • Riskbedömningar för aktiviteter inom spårområdet
 • Samordning av skydds- och säkerhetsfrågor
 • Tågvarning och andra kritiska kommunikationsuppgifter
 • Övervakning av säkerhetsprotokoll och -förfaranden

Riskbedömning och Tågvarning

Innan någon form av arbete börjar inom ett spårområde, är det avgörande att en fullständig och noggrann riskbedömning genomförs. Våra SOS-ledare är kompetenta i att identifiera potentiella faror och föreslå åtgärder för att minimera dessa risker. Dessutom har vi expertisen att effektivt organisera och genomföra tågvarningar, en kritisk komponent för att säkerställa säkerheten för alla inblandade.

Varför välja oss?

Vår styrka ligger inte bara i vår expertis utan även i vår förståelse för järnvägsindustrin. Vi är fast beslutna att upprätthålla de högsta säkerhetsstandarderna, och vi anpassar våra tjänster efter dina specifika behov. När du anlitar våra tjänster, får du inte bara en tjänsteleverantör; du får en partner som är lika engagerad i ditt projekts framgång och säkerhet.

Låt oss ta hand om säkerheten så att du kan fokusera på det du gör bäst. Med vårt team vid din sida, är ditt spårområde i säkra händer. Kontakta oss idag för att ta reda på mer!

Rostfritt uppsamlingskärl för tågindustrin
Mer information?

Låt oss berätta mer om vår personaluthyrning

  DLP ByggMek - Tjänster

  Din kompletta servicepartner

  för Kiruna, Norrbotten och hela Sverige.